merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.952 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #11 222744 dedi: Orduya hazır olun! Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Kötü bir antivirüs önermemizi mi bekliyorsun ESET ve Kaspersky harizinde iyi bir antivirüs programı yok.
222744 dedi: Orduya hazır olun! Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Kötü bir antivirüs önermemizi mi bekliyorsun ESET ve Kaspersky harizinde iyi bir antivirüs programı yok.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 5 Ocak 2021 #12 MehmetSLH dedi: Kaspersky kullanıyorum memnunum gayet güzel taraması var virüsleri bulma konusunda çok iyi değil ama idare eder Malwarebytes'de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam en geniş database Kaspersky'da. fullhdoyunindirhemenindir31indir.com cinsi bir site kullanmıyorsanız sıkıntı yok. @merta0567 şakasına yazdım benim de önerim Kaspersky .
MehmetSLH dedi: Kaspersky kullanıyorum memnunum gayet güzel taraması var virüsleri bulma konusunda çok iyi değil ama idare eder Malwarebytes'de olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam en geniş database Kaspersky'da. fullhdoyunindirhemenindir31indir.com cinsi bir site kullanmıyorsanız sıkıntı yok. @merta0567 şakasına yazdım benim de önerim Kaspersky .
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #13 Mert Erik dedi: Bilgisayarımda şu an herhangi bir sorun yok ama kendiliğinden bir yerlerden virüs girmiş mi merak ediyorum. Bunun için hangi programı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Avast, affedersiniz ama her poha virüs diyor UTorrent'i bile yükletmedi. Tavsiye etmem ama virüsleri nasıl ciddiye alıyorsa artık beni delirtti. Belki siz seversiniz.
Mert Erik dedi: Bilgisayarımda şu an herhangi bir sorun yok ama kendiliğinden bir yerlerden virüs girmiş mi merak ediyorum. Bunun için hangi programı kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Avast, affedersiniz ama her poha virüs diyor UTorrent'i bile yükletmedi. Tavsiye etmem ama virüsleri nasıl ciddiye alıyorsa artık beni delirtti. Belki siz seversiniz.
Kraber Decapat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 104 Yer Dørålen Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #14 Adw cleaner. kullanabilirsiniz
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 5 Ocak 2021 #15 K.Makise dedi: Avast, affedersiniz ama her poha virüs diyor UTorrent'i bile yükletmedi. Tavsiye etmem ama virüsleri nasıl ciddiye alıyorsa artık beni delirtti. Belki siz seversiniz. Genişletmek için tıkla... Veri satıyor Avast. merta0567 dedi: Kötü bir antivirüs önermemizi mi bekliyorsun ESET ve Kaspersky haricinde iyi bir antivirüs programı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Bitdefender ve Norton? Son düzenleme: 5 Ocak 2021
K.Makise dedi: Avast, affedersiniz ama her poha virüs diyor UTorrent'i bile yükletmedi. Tavsiye etmem ama virüsleri nasıl ciddiye alıyorsa artık beni delirtti. Belki siz seversiniz. Genişletmek için tıkla... Veri satıyor Avast. merta0567 dedi: Kötü bir antivirüs önermemizi mi bekliyorsun ESET ve Kaspersky haricinde iyi bir antivirüs programı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam Bitdefender ve Norton?