zQral Picopat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Avast ile taradığımda Blender adında bir şey çıkıyor. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim virüs olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2023
Avast ile taradığımda Blender adında bir şey çıkıyor. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim virüs olabilir mi?
Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 8 Şubat 2023 #2 Blender 3 boyutlu çizim ve modelleme programı ama sanırım bilginiz olmadığına göre kullanmadığınızı varsayıyorum, dolayısı ile virüs muhtemelen.
Blender 3 boyutlu çizim ve modelleme programı ama sanırım bilginiz olmadığına göre kullanmadığınızı varsayıyorum, dolayısı ile virüs muhtemelen.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 Ayrıca şu Driver Booster denilen saçma uygulamayı da acilen bilgisayarınızdan yok etmenizi öneririm.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #4 Blender bir modelleme uygulaması. Ancak attığınız görselde hem ikonu yok hemde yazım yanlışı var. Bu dosyalara Avast denetim masasından erişiyor denetim masanızda "blender" adlı uygulama var mı diye bakın. Varsa silmeyi deneyin.
Blender bir modelleme uygulaması. Ancak attığınız görselde hem ikonu yok hemde yazım yanlışı var. Bu dosyalara Avast denetim masasından erişiyor denetim masanızda "blender" adlı uygulama var mı diye bakın. Varsa silmeyi deneyin.