Selim90
Decapat
Daha fazla
PC'de 2 gün önce Crack'li bir oyun indirmiştim ama oyunu açmadan Kaspersky bildirim verdi koruma ayarları kapalı diye. Ama ben kapatmadım virüs diye düşündüm araştırdım ve virüsmüş gerçekten. Sonra Malwarebytes indirdim (Kaspersky çalışmıyor diye) tam tarama yaptım bir şey bulmadı. Sonra PC'de hafif bir yavaşlama oldu ve Görev Yöneticisi PC'de sadece Opera açıkken %65 RAM yiyordu.(Opera da sadece 8 sekme açıktı ve görev yöneticisinde de öyle gösteriyordu) sonra bilinmedik bir program var mı diye baktım hiçbir şey bulamadım. Edge girmeye çalıştım sonra uygulamada unknown software exception(0x80000003) diye bir hatayla karşılaştım. Onuda araştırdım ve virüsün olabileceği kanısına vardım. Sonra PC'yi kapatıp açtım sonra Kaspersky'ı açtım ve çalıştı.(normalde açılıyordu ama tarama yapamıyordu)ilk işim tam tarama yapmak oldu ama yine bir şey bulamadı. Kısaca PC'ye virüs bulaştı ama Kaspersky virüsü bulamıyor bu virüsün silinmesi için ne yapabilirim? (sizden rica ediyorum crackli oyun indirmeseydin demeyin. Bundan sonra kulağıma küpe oldu bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğim)