Virüs temizleme programı önerisi

Yok mu beleşlerden sağlam bir tane unlocker bile bundan iyi iş yapıyor bune dokunamıyorum HP izin vermelidir diyor kasjdkasjdşklasjdksa.

Malwarebytes ve Kaspersky dene ama format açman için takla mı atacağım atsana artık.
‧₊˚ ⋅ /ᐠ ---------- マ ✧
♡~ ( ,,● ⩊ ●,, ) ☄
✧ ╭ ⌒ ᴗ | ‧₊˚ ⋅

hocam anladım teşekkürler bilgisayara rat bulaşmıştı etkisiz hale getirdi virüs tarama işlemi yapmak için program öneriniz varmı windows 7 malum güvenlik duvarı dünyadan bi haber
En iyi virüs tarama ve temizleme yöntemi kuşkusuz = Offline tarama ve temizleme.
Karspersky rescue disk idealdir. Kurulması gerekmez. Koruma sağlamaz. Bunun işi virüs bulaşmışsa tespit etmek ve temizlemek. Sürekli kullanabilirsiniz. Full ve ücretsiz.
Aşağıdaki linke tıklar tıklamaz inmeye başlar. Aynı linkte açıklamalar da mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oldukça eski ama bir adet de türkçe video ekleyeyim. Temel de aynı. pek değişiklik yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

EK: Bulaşmasını engellemek, koruma istiyorsanız ve hangi virüs programını kullanayım diyorsanız.
Herkesin söylediğinin tersini söylerim; Hiçbiri.
Yok, ben kursam iyi olur, kurmalıyım diyorsanız ; Popüler olanlardan herhangi biri olur. Windows 7 kullandığınıza göre en az sistem kaynağı tüketen hangisi ise onu bulup tercih edebilirsiniz.
@agons

Ben yıllardır virüs programı kullanmıyorum. Kullandığım zamanlarda tercihim Avira idi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…