Fantastik74
Decapat
Daha fazla
Geçenlerde Microsoft hesabımın mail adresi değiştiriliyor diye SMS aldım. Hesap şifrem çalınmış. İşte şifren bu elimizde görüntülerin şu kadar BTC gönderin falan diye yazmış maile taslak olarak. Instagram şifremi değiştirmişler. Bilgisayarımda Gmail hesabımda açıktı ama ona giriş yapılmamış. PC'ye giriş yapılsa onu da çalardı diye düşündüm ama dokunulmamış. Bunları iki korumalı faktörü açıp korumaya aldım telefonumdan. Birkaç gün girmeye çalıştı hesabıma başaramadı. Bilgisayarı Kaspersky ile taradım host dosyasında virüs buldu. Host değiştirici virüsü buldu. Bunları temizledi. Görev yöneticisinde farklı bir şey gözükmüyor. Local appdata klasörü temiz. Malwarebyte ile tarama yaptım sadece trainer indirmiştim onları buldu. Tekrar tekrar tam tarama yaptırdım bir şey çıkmadı. Bitdefender indirdim onunla tarama yaptım. Onda da bir şey bulamadı.
Format atmama gerek var mı? Atmadan önce birkaç dosya yedeklemem lazım bunları nasıl yedekleyebilirim?
Format atmama gerek var mı? Atmadan önce birkaç dosya yedeklemem lazım bunları nasıl yedekleyebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: