Çözüldü Virüs Test sonucu nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Çözüm
Temiz, şüpheli hiçbir davranışı yok, imza tabanlı tespitleri hatalı, kuruluma yönelik uyarılar.
Şüpheli diye düşünüyorum. Intezer Analyze raporu şüphelendirdi biraz. @Dutchman @Murat5038 Siz ne dersiniz?
Intezer'de belirli bir oranda imza eşleşmesi yaşanmış. Oran yüksek değil, emin olmak adına Hybrid-Analysis sonuçlarını kontrol ettim sorun görünmüyor.
Intezer'in şüpheli sonuç verme sebebi kısmi eşleşme, net bir zararlı demiyor kendisi de.
VT tek tük bulmuş gibi ama diğerleri bulamamış.

Vt yakında kendisini de virüs sayacak. Bu forumdan malware diye düşünüp blacklistlediği çoğu dosya false positive. Bunu reverse engineering yaparak kodu inceleyen arkadaşlara sorabilirsiniz.

Benim attığım dosyanın test sonuçları hakkında ne diyorsunuz hocam temiz mi?

Bir sorun yok gibi gözüküyor. Eğer çok endişeniz varsa bir arkadaşımızdan jetbrains dotpeek ile kodu incelemesini rica edebilirsiniz. Güvenlik uzmanlarını etiketleyelim ve son kararı onlar versinler.

Temiz, şüpheli hiçbir davranışı yok, imza tabanlı tespitleri hatalı, kuruluma yönelik uyarılar.
Şüpheli diye düşünüyorum. Intezer Analyze raporu şüphelendirdi biraz. @Dutchman @Murat5038 Siz ne dersiniz?
Intezer'de belirli bir oranda imza eşleşmesi yaşanmış. Oran yüksek değil, emin olmak adına Hybrid-Analysis sonuçlarını kontrol ettim sorun görünmüyor.
Intezer'in şüpheli sonuç verme sebebi kısmi eşleşme, net bir zararlı demiyor kendisi de.

Çözüm
Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız. Yamayı güvenle kullanmak için tamda böyle bir cevap lazımdı onu da siz yazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…