Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #61 batuhan_n dedi: Google'ye download virus yaz sonra 15. sayfaya gel. Eki Görüntüle 924944 Böyle bir şey buldum. Belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... Dünyada herhangi bir Google aramasında onbeşinci sayfaya giren ilk kişisiniz tebrikler.
batuhan_n dedi: Google'ye download virus yaz sonra 15. sayfaya gel. Eki Görüntüle 924944 Böyle bir şey buldum. Belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... Dünyada herhangi bir Google aramasında onbeşinci sayfaya giren ilk kişisiniz tebrikler.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 17 Mart 2021 #62 Google üzerinden GitHub´da “malware collection”, “virus collection” şeklinde arama yapabilirsin. Binlerce sonuç çıkıyor. Ne yaptığından emin değilsen kendi ana sistemine de bulaştırırsın. Haberin olsun.
Google üzerinden GitHub´da “malware collection”, “virus collection” şeklinde arama yapabilirsin. Binlerce sonuç çıkıyor. Ne yaptığından emin değilsen kendi ana sistemine de bulaştırırsın. Haberin olsun.
20zav2 Femtopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #64 DDLAO dedi: Hocam şifre istiyor. Şifresi nedir? Genişletmek için tıkla... mysubsarebest dir üyük ihtimal o yt kanalını bende izliyom DDLAO dedi: Hocam şifre istiyor. Şifresi nedir? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimal ''mysubsarebest'' dir. O kanalı bende izliyorum
DDLAO dedi: Hocam şifre istiyor. Şifresi nedir? Genişletmek için tıkla... mysubsarebest dir üyük ihtimal o yt kanalını bende izliyom DDLAO dedi: Hocam şifre istiyor. Şifresi nedir? Genişletmek için tıkla... büyük ihtimal ''mysubsarebest'' dir. O kanalı bende izliyorum