Virüs Total Sonucu nasıldır?

Makaleler
2
Son düzenleme:
Nereden indirdin?
VirusTotal sonucuna göre temiz ancak bu dosyaları nereden indirdiniz?
Githubdan ve google drivedan indirdim, bir tanesi farklı kaynak fakat drivedan indirdiğim dosya ile karşılaştırma yaptığımda aynı dosya olduğunu farkettim. Kaynakları farklı olduğu için dosyaları da farklı sanmıştım. İsterseniz atabilirim linkleri.

Github'tan ve Google Drive'dan indirdim, bir tanesi farklı kaynak fakat Drive'dan indirdiğim dosya ile karşılaştırma yaptığımda aynı dosya olduğunu farkettim. Kaynakları farklı olduğu için dosyaları da farklı sanmıştım. İsterseniz atabilirim linkleri.
İşte o Google Drive linki hangi kaynağa ait? Hangi dosya upload sitesinden indirdiğinizden ziyade hangi kaynaktan olduğu önemli. GitHub'tan indirdikleriniz açık kaynak kodluysa sıkıntılı olma ihtimali çok düşük. Linkleri atabilirsiniz. Ayrıca bunlar ne dosyaları?

Githubdan ve google drivedan indirdim, bir tanesi farklı kaynak fakat drivedan indirdiğim dosya ile karşılaştırma yaptığımda aynı dosya olduğunu farkettim. Kaynakları farklı olduğu için dosyaları da farklı sanmıştım. İsterseniz atabilirim linkleri.
Attığın dosya boş. Boş dosyalar her zaman aynı SHA256 hash'ine sahip olduğu için VirusTotal buglı bir sayfa gösteriyor. Boyutu da 0 B görünüyor zaten fark ettiysen.

Temiz tüm dosyalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı