361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 13 2 Haziran 2021 #31 Kaspersky veya ESET'deki dosya tarama ile taratın derim. Şuan zararlı gözükmüyor. astronautinocean dedi: Hiçbir antivirüs tüm zararlıları bulamaz. Tüm zararlıları bulan bir antivirüs söyle onu kullanalım. Antivirüs olarak McAfee kullanıyorsunuz bilgisiz olduğunuz buradan belli. Genişletmek için tıkla... Avast kendi setup.exesini virüs olarak algılayan program değil miydi?
Kaspersky veya ESET'deki dosya tarama ile taratın derim. Şuan zararlı gözükmüyor. astronautinocean dedi: Hiçbir antivirüs tüm zararlıları bulamaz. Tüm zararlıları bulan bir antivirüs söyle onu kullanalım. Antivirüs olarak McAfee kullanıyorsunuz bilgisiz olduğunuz buradan belli. Genişletmek için tıkla... Avast kendi setup.exesini virüs olarak algılayan program değil miydi?
OfficialStewie Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #32 361229 dedi: Kaspersky veya ESET'deki dosya tarama ile taratın derim. Şuan zararlı gözükmüyor. Avast kendi setup.exesini virüs olarak algılayan program değil miydi? Genişletmek için tıkla... Bir de 2013 te kaldı diye savunuyorlar.Şuan çok güvenli bir program ya.
361229 dedi: Kaspersky veya ESET'deki dosya tarama ile taratın derim. Şuan zararlı gözükmüyor. Avast kendi setup.exesini virüs olarak algılayan program değil miydi? Genişletmek için tıkla... Bir de 2013 te kaldı diye savunuyorlar.Şuan çok güvenli bir program ya.
sapsıtz Femtopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #33 astronautinocean dedi: Hiçbir antivirüs tüm zararlıları bulamaz. Tüm zararlıları bulan bir antivirüs söyle onu kullanalım. Antivirüs olarak McAfee kullanıyorsunuz bilgisiz olduğunuz buradan belli. Genişletmek için tıkla... İnsanları neden antivirüsüne göre yargılarsınız ki?
astronautinocean dedi: Hiçbir antivirüs tüm zararlıları bulamaz. Tüm zararlıları bulan bir antivirüs söyle onu kullanalım. Antivirüs olarak McAfee kullanıyorsunuz bilgisiz olduğunuz buradan belli. Genişletmek için tıkla... İnsanları neden antivirüsüne göre yargılarsınız ki?
OfficialStewie Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #34 sapsıtz dedi: İnsanları neden antivirüsüne göre yargılarsınız ki? Genişletmek için tıkla... Evet çok mantıksız ama üyeliği bitince kasperskya geçeceğim bu arada virüsten kaspersky sayesinde kurtuldum mcafee yardımcı oyuncu gibiydi.
sapsıtz dedi: İnsanları neden antivirüsüne göre yargılarsınız ki? Genişletmek için tıkla... Evet çok mantıksız ama üyeliği bitince kasperskya geçeceğim bu arada virüsten kaspersky sayesinde kurtuldum mcafee yardımcı oyuncu gibiydi.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 3 Haziran 2021 #35 361229 dedi: Avast kendi setup. Exesini virüs olarak algılayan program değil miydi? Genişletmek için tıkla... 2013 de olmuştu artık veri satmıyor ne çok iyi ne de çok kötü bir Anti-Virüs ortalama standart bir ev kullanıcısı için yeterde artar bile.
361229 dedi: Avast kendi setup. Exesini virüs olarak algılayan program değil miydi? Genişletmek için tıkla... 2013 de olmuştu artık veri satmıyor ne çok iyi ne de çok kötü bir Anti-Virüs ortalama standart bir ev kullanıcısı için yeterde artar bile.
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Haziran 2021 #36 Konu sahibinin söylediği: Virus Total sonucunda virüs var mı? Kullanıcıların yazdığı: Avast vs Diğer Antivirüsler.
Konu sahibinin söylediği: Virus Total sonucunda virüs var mı? Kullanıcıların yazdığı: Avast vs Diğer Antivirüsler.
OfficialStewie Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #37 s1trix dedi: Konu sahibinin söylediği: Virus Total sonucunda virüs var mı? Kullanıcıların yazdığı: Avast vs Diğer Antivirüsler. Genişletmek için tıkla... Bazı insanlar geliyor avast adamdır avastı övmeyenin ben ta falan diyor bizim suçumuz ne hocam
s1trix dedi: Konu sahibinin söylediği: Virus Total sonucunda virüs var mı? Kullanıcıların yazdığı: Avast vs Diğer Antivirüsler. Genişletmek için tıkla... Bazı insanlar geliyor avast adamdır avastı övmeyenin ben ta falan diyor bizim suçumuz ne hocam
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Haziran 2021 #38 OfficialStewie dedi: Bazı insanlar geliyor Avast adamdır Avast'ı övmeyenin ben ta falan diyor bizim suçumuz ne hocam Genişletmek için tıkla... Ben genel olarak söylüyorum hocam her güvenlik konusunun altında aynı tartışma oluyor.
OfficialStewie dedi: Bazı insanlar geliyor Avast adamdır Avast'ı övmeyenin ben ta falan diyor bizim suçumuz ne hocam Genişletmek için tıkla... Ben genel olarak söylüyorum hocam her güvenlik konusunun altında aynı tartışma oluyor.
OfficialStewie Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #39 s1trix dedi: Ben genel olarak söylüyorum hocam her güvenlik konusunun altında aynı tartışma oluyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız biliyorum ama sürekli avast adamdır avast kraldır kaspersky malwarebytes falan boş iş diyenleri görmekten sıkılmaya başladım.
s1trix dedi: Ben genel olarak söylüyorum hocam her güvenlik konusunun altında aynı tartışma oluyor. Genişletmek için tıkla... Haklısınız biliyorum ama sürekli avast adamdır avast kraldır kaspersky malwarebytes falan boş iş diyenleri görmekten sıkılmaya başladım.
s1trix Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 313 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Haziran 2021 #40 OfficialStewie dedi: avast adamdır avast kraldır kaspersky malwarebytes falan boş iş Genişletmek için tıkla... Böyle diyenlerin hiçbir şeyden anlamadıklarına eminim. Ancak öneren arkadaşlara bir şey demiyorum.
OfficialStewie dedi: avast adamdır avast kraldır kaspersky malwarebytes falan boş iş Genişletmek için tıkla... Böyle diyenlerin hiçbir şeyden anlamadıklarına eminim. Ancak öneren arkadaşlara bir şey demiyorum.