CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 26 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar virüs Total 61/1 dosyada trojan varmış. Windows Defender bulamadı size link bırakıyorum müsait olan inceleyebilir mi? Virüs Total linki: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2020
Arkadaşlar virüs Total 61/1 dosyada trojan varmış. Windows Defender bulamadı size link bırakıyorum müsait olan inceleyebilir mi? Virüs Total linki: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 26 Ekim 2020 #2 Canım, açtığın önceki konuda false positive olduğu söylendi zaten.
CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 26 Ekim 2020 #3 Ya hâlâ ıçimde kuşku var net değil mi nasıl anladiniz.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 26 Ekim 2020 #4 Gördüğün gibi dosya temiz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Ekim 2020 #5 Kendi sitesinden indirdiysen sıkıntı yok. Bunları soracağına sağlam bir AV kullansan bunlara gerek kalmazdı.
Kendi sitesinden indirdiysen sıkıntı yok. Bunları soracağına sağlam bir AV kullansan bunlara gerek kalmazdı.
mehmethariscan Femtopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 38 Yer bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #6 CanbeyT dedi: Arkadaşlar virüs Total 61/1 dosyada trojan varmış. Windows Defender bulamadı size link bırakıyorum müsait olan inceleyebilir mi? Virüs Total linki: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Heh o bir trojan virüsü siteme oturur ama sen sildiysen iyi ama virüs nedir . mehmethariscan dedi: Heh o bir trojan virüsü siteme oturur ama sen sildiysen iyi ama Trojan.Malware virü onu agv ilesil. Genişletmek için tıkla...
CanbeyT dedi: Arkadaşlar virüs Total 61/1 dosyada trojan varmış. Windows Defender bulamadı size link bırakıyorum müsait olan inceleyebilir mi? Virüs Total linki: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Heh o bir trojan virüsü siteme oturur ama sen sildiysen iyi ama virüs nedir . mehmethariscan dedi: Heh o bir trojan virüsü siteme oturur ama sen sildiysen iyi ama Trojan.Malware virü onu agv ilesil. Genişletmek için tıkla...