Virüs var ama Kaspersky ve Windows Defender'da gözükmüyor

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. Az önce dalgınlığıma geldi ve setup.exe indirip üstüne yönetici olarak açtım ve hemen bir anda ciddiye aldım. Baktım indirme sayfasına virüs olduğu açık bir şekilde belli oldu. VirusTotal sonucu var zaten ama Kaspersky'le veya Windows'un kendi hızlı taramasıyla tarattığımda virüs gözükmüyor. Sizce ne yapmalıyım?

Malwarebytes ile taratmanız daha iyi olur Kaspersky tam zamanlı koruma Windows Defender'i zaten herkes bypasslayabiliyor deneyip tekrar yazın.

Bir kere indirdiğin dosya isminde hayır yok hocam. Ne indirdiğini yazabilirsen veya site ismi verirsen daha fazla yardımcı olabiliriz

Bir kere indirdiğin dosya isminde hayır yok hocam. Ne indirdiğini yazabilirsen veya site ismi verirsen daha fazla yardımcı olabiliriz.

Hocam ismi bu ama alakası yok ismi sallamışlar sitenin linki sanırım bu bloke olduğu için göremiyorum şu an. (Zaten indirilen dosya exe türünde olmamalıydı) https://downloadtwont.buzz/9/?7fk8qechol=&lpkey=16d984aa67cb814825&filename=Peru death road for v1.31 1.47

Malwarebytes ile taratmanız daha iyi olur Kaspersky tam zamanlı koruma Windows Defender'i zaten herkes bypasslayabiliyor deneyip tekrar yazın.

Malware ile de tarattım 3 tane buldu ama onlarda Cheat Engine indiriğimle alakalı değil sanırım.

hocam merak ettim ama ne indirdiniz belki bi sorun vardır çünkü virustotal bazen antivirüsleri sapıtabiliyor

False positive diyenlere bakma. Tipik virüs bu. Virustotal linkini atar mısın? Tek tek bakıp SHA256 yazacak değilim herhalde.

False positive diyenlere bakma. Tipik virüs bu. Virustotal linkini atar mısın? Tek tek bakıp SHA256 yazacak değilim herhalde.

Hocam merak ettim ama ne indirdiniz belki bir sorun vardır çünkü VirusTotal bazen antivirüsleri sapıtabiliyor.

Hayır hocam bildiğiniz bu şey bazı şeyler indirmeye çalıştığında saçma sapan reklamı exe indiren yere atar ya ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…