Virüs Varken Staj Yapmak Mantıklı Mı?

352181

Hectopat
Merhaba, corona varken staj yapmak ne kadar mantıklı? Ailem bu konuda baskı yapıyor fakat diploma ölmekten ve hastalığı yaymaktan ne kadar daha önemli olabilir diye söylüyorum fakat nafile yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben 12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim bende bu yıl yapacağım evet dediğiniz diploma için zorunlu staj yapmak benim staj yapacağım yer küçük bir bilgisayarcı benim için pek sıkıntı olmayacak maskemi takar yaparım stajımı ama siz banka sigortacı gibi kalabalık yerlerde yapacak iseniz riskli olabilir.

Hocam ben 12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim bende bu yıl yapacağım evet dediğiniz diploma için zorunlu staj yapmak benim staj yapacağım yer küçük bir bilgisayarcı benim için pek sıkıntı olmayacak maskemi takar yaparım stajımı ama siz banka sigortacı gibi kalabalık yerlerde yapacak iseniz riskli olabilir.

Hangi okuldasınız acaba.
Hangi okuldasınız acaba.

Bildiğim kadarıyla ülkemizde bu bölüm le ilgili fazla okul yok.
Hangi okuldasınız acaba.

Bildiğim kadarıyla ülkemizde bu bölüm le ilgili fazla okul yok.
@166770

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı