Virüs yedikten sonra format atılmalı mı?

Yediğim virüste bayağı kaliteli sanırım bir şey bulamadılar şu an.

Hocam winnat bu değil mi?

Mrt Microsoft'un kötü amaçlı programları temizleme programı.

Benimki virüs olan değildi sanırım ama virüs olduğu çok belliydi bilmiyorum ama bu sefer de Avast'ı silmeme rağmen var gözüküyor.

Hocam nasıl bulaştırdınız o virüsü? Görev yöneticisinde her gördüğün virüs olsaydı System 32'yi silerdik.

Hocam nasıl bulaştırdınız o virüsü? Görev yöneticisinde her gördüğün virüs olsaydı System 32'yi silerdik.

Crack The Forest indirdim mining dosyaları vardı ekran kartı 95'in aşağısına inmiyordu

Onları tarattınız mı? Bu arada korsan programları önermiyoruz korsan kullanmak insanı pişman eder uğraştırır. Bu arada sanırsam bazı oyunlarda da var mining adlı klasörler. Ekran kartı %95 ise demek ki mining var demektir. Bu arada oyun 10 dolar The Forest 350 lira yaklaşık. Korsana destek vermek yerine orijinal oyun almanızı tavsiye ederim indirime girince Steam kütüphanemi dolduruyorum.

Crack The Forest indirdim mining dosyaları vardı ekran kartı 95'in aşağısına inmiyordu.

Her indirdiğim crack dosyası beni rezil eder ama illaki indiriyorum ve gene virüs yiyorum. Crack kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…