Çözüldü Hoyoverse'ün yönlendirdiği site nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba buraya içimi dökmek istiyorum derdimi küçümseyenler iyice okusun. Bundan 1 yıl önce bilgisayarıma sağlam bir RAT yedim o kadar güçlüydüki SSD değişmeme rağmen virüs gitmedi son çare olarak bilgisayarımı değiştirdim aradan 1 yıl geçmesine rağmen hala korkuyorum sorunum tam olarak şöyle: Resmi sitelerden bile korkuyorum An Elegy for Faded Moonlight bu siteden mesela oyun indiriyorum hani orada bir "official site" diye bir buton var ona bastım beni Genshin Impact – Step into a Vast Magical World for Adventure sitesine yönlerdi diye içim içimi yiyor günde 10-20 format atar oldum bu korku beni bitiriyor buradan modlara sesleniyorum konumu silmeyin desteğe ihtiyacım var. Neyse bu kadardı umarım yardımcı olabilirsiniz bana.

Çözüm
Hocam emin olmak son kez rahat olmak için soruyorum 2 siteyi kontrol edebilir misiniz tekrar. Neyse ki USB'yi anneme verdim istesem de format atamam.

Siteler temiz ve orijinal siteler. Kaspersky Premium uyarı vermedi, VirusTotal sonuçları falan tamamen temiz. Siteler resmi siteler, oyunun yapımcısına ait. Korkmayın.
Dostum her şeyden önce bir psikolojik desteğe ihtiyacın var. Anksiyete bozukluğu seziyorum.

Merhaba buraya içimi dökmek istiyorum derdimi küçümseyenler iyice okusun. Bundan 1 yıl önce bilgisayarıma sağlam bir RAT yedim o kadar güçlüydüki SSD değişmeme rağmen virüs gitmedi son çare olarak bilgisayarımı değiştirdim aradan 1 yıl geçmesine rağmen hala korkuyorum sorunum tam olarak şöyle: Resmi sitelerden bile korkuyorum An Elegy for Faded Moonlight bu siteden mesela oyun indiriyorum hani orada bir "official site" diye bir buton var ona bastım beni Genshin Impact – Step into a Vast Magical World for Adventure sitesine yönlerdi diye içim içimi yiyor günde 10-20 format atar oldum bu korku beni bitiriyor buradan modlara sesleniyorum konumu silmeyin desteğe ihtiyacım var. Neyse bu kadardı umarım yardımcı olabilirsiniz bana.

Hocam teknik açıdan ziyade daha çok psikolojik açıdan bir tavsiye vermem gerekirse bilgisayarınızda aşırı özel şeyler barındırmayın, önemli hesaplarınızı vb korumak için nasıl önlem alacağınızı araştırın. Yani zaten Türkiye'de herkesin datası ortam malı olduğu için ben çok kafaya takmıyorum mesela. Bunu takıntı haline getirmişsiniz zaten daha çok işin psikolojik yanına yoğunlaşmanızı da tavsiye ederim bu kadar takıntı normal değil. Kendinize iyi bakın hocam.

Sürekli “ya tekrar bulaşır mı” diye düşünüyorsun. Bu tamamen normal, ama artık bilgisayarın güvenli, korku tamamen psikolojik. Kendine güven, Defender ve basit antivirüs programları açık olsun, başka bir şeye gerek yok.

Virüs ne virüsüydü SSD değişince gitmedi?

RAT ne olduğunu söylemeyi pek istemiyorum ama hile veya bir program değil

Sürekli “ya tekrar bulaşır mı” diye düşünüyorsun. Bu tamamen normal, ama artık bilgisayarın güvenli, korku tamamen psikolojik. Kendine güven, Defender ve basit antivirüs programları açık olsun, başka bir şeye gerek yok.

Peki attığım siteden Genshin Impact indirmiştim bakabilir misin? Güvenili mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı