Virüs yemek sorun oluşturur mu?

EmirKaira

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce 940mx
i57200U
8gb ram
Arkadaşlar bir dosya indirdim programı açtım sonra açılmadı. Bilgisayar biraz yavaşladı sonra başlangıca syswIN100BOT_rkpfia ve iki tane 666 diye şeyler geldi. 666'lardan birinin dosya konumu aç dedim sildim sonra Avast yükledim taradım 1 tane şey buldum onu sildim. Şimdi ise Kaspersky ile tarama yapılıyor ve ayrıca processexplorer ile mining yapılıyor mu diye baktım her şey normaldi.

1708165619224.png

Dosya Ekleri

• 1708165610715.png
    1708165610715.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 34
Evet, virüs bulaşması sorun oluşturabilir. Sistem yavaşlaması, beklenmedik dosyaların belirmesi gibi belirtiler güvenlik tehdidine işaret eder. Yaptığınız gibi güvenilir bir antivirüs programı ile tarama yapmak ve şüpheli dosyaları silmek önemlidir. Düzenli güvenlik taramaları ve sistem güncellemeleri yaparak bilgisayarınızı koruyun.

Arkadaşlar bir dosya indirdim programı açtım sonra açılmadı. Bilgisayar biraz yavaşladı sonra başlangıca syswIN100BOT_rkpfia ve iki tane 666 diye şeyler geldi. 666'lardan birinin dosya konumu aç dedim sildim sonra Avast yükledim taradım 1 tane şey buldum onu sildim. Şimdi ise Kaspersky ile tarama yapılıyor ve ayrıca processexplorer ile mining yapılıyor mu diye baktım her şey normaldi.

Eki Görüntüle 2118602
Avast hiçbir şeye yaramaz Kaspersky ve Malwarebytes dışında bir şey kullanmayın hocam.

oluşturur benim bir kez pc me virüs bulaşmıştı bilgisayar aşırı yavaşlıyor dosyalar aşırı geç açılıyor.Antivirüs ile temizliyen pc nizi

Hocam Kaspersky ile tam tarama yapılıyor 70% civarında virüsü bulur mu?

Hocam Kaspersky ile tam tarama yapılıyor 70% civarında virüsü bulur mu?

Garanti olsun diyorsan Malwarebytes ile de tarat. Virüs bulma konusunda daha çok güveniyorum kendisine. Avast boş bir program kafasına göre PC de virüs var sildim haberin olsun der aklı sıra seni kandırıyor bir şey bulduğu yok seni güvende hissettirmeye çalışıyor.

Virüs taraması için Malwarebytes öneririm. Ama Kaspersky'da iyidir. Tam taramayı yapsın virüs bulur mu öğrenirsiniz?

Garanti olsun diyorsan Malwarebytes ile de tarat. Virüs bulma konusunda daha çok güveniyorum kendisine. Avast boş bir program kafasına göre PC de virüs var sildim haberin olsun der aklı sıra seni kandırıyor bir şey bulduğu yok seni güvende hissettirmeye çalışıyor.

Kaspersky'dan sonra Malwarebytes deneyeyim bir şey bulmazsa ne yapayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı