Virüs yemiş olabilir miyim?

Hayır.

Kışta olmuyordu zaten yazda olmaya başladı.

Hocam taksit taksit söylüyor gibi oldum ama
Yakın zamanda işlemci fanını söktüyseniz oturmamış olabilir ya da termal macun kurumus olabilir ya da sahte termal macun sürmüş olabilirsiniz

Tozunu hepi topu 3 ay önce falan aldım. Uzun süre geçmiş mi tozunu silmek için?
Hayır uzun süre geçmemiş. Hava sıcaklıklarından olabilir, nerede yaşıyorsunuz? MBAM bir şey bulmadı demişsiniz, sürücüleriniz güncel mi? Bir de KVRT ile tarama yapabilirsiniz isterseniz ama bulgu çıkacağını düşünmüyorum.

Antalya'nın kavurucu sıcaklarında.

Virüs yazan arkadaş sallamış gibi.

Hocam frekansları karşılaştırabilir misiniz? Yani eski frekanslarınız ile güncel frekansları ben termal throttledan şüpheleniyorum havalar çok sıcak maalum

Hocam frekansları karşılaştırabilir misiniz? Yani eski frekanslarınız ile güncel frekansları ben termal throttledan şüpheleniyorum havalar çok sıcak maalum
Hocam bilgisayar konusunda cahil değilim ama frekans ne demek bilmiyorum.

Oyun oynarken MSI Afterburner tarzı bir program yardımı ile işlemci frekansınızı kontrol edin. Sıcaklık artışından etkilenmemek için işlemci frekansını düşürüyor olabilir bunu kast etmiştim.

Eğer önceden (böyle bir sorununuz yok iken) baktıysanız iki değeri karşılaştırabilirsiniz.

Bakmamıştım hocam.

Peki işlemcinizi şu an yük altına sokup frekansları paylaşabilir misiniz? Eğer bir sıkıntı yoksa frekansların 3000MHz civarı olmasını bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…