Virüs yemiş olabilir miyim?

Burada millet ne kıyamet senaryoucsu ama. Bulamamış işte program. Her şüphe duyulunca format atılsaydı.
Arkadaş zaten konuyu niye açmış anlamadım. Virüs taratacam diye açtı, tarattı bulamadı. Yani kendi kendine olayı çözdü, bizi de gelişmelerden haberdar etti. Olay kapandı.

Kasperskym sitede uyarı vermedi indirdiğim dosyayı tarattım onda da bir şey bulamadı.

Yani haklısın, zaten o programı açtıktan sonra bilgisayarımda hafif yavaşlama oldu, zaten hazır bir USB belleğim var, bugün format atacağım.

Pekte çözüldü gibi değil
Bilgisayarda yavaşlamalar başladı, yani bu birebir virüsün işidir, programı açmadan önce çalışırken şimdi kaplumbağaya dönüşmesi garip, değil mi? Daha dün iyiyken, başlat menüsü kasa kasa geliyor ve araştırdığıma göre, işlemci kullanımı "1 veya 10 arasında olmalıdır" yazıyor, ama benim işlemci kullanımım 63'ten 50'ye düşüyor, 15'e geliyor, 33'e geldi şu an, yani bayağı bayağı bir şeyler oluyor arkada, "eğer 1 ile 10 arasında değilse bir şeyler yolunda gitmediğini gösteriyor olabilir" demişler,

Son düzenleme:
Kaspersky ile taratmanızı öneririm.

O zaman format at rahatla.

100% phishing

Virüs varsa ya sıfırlayın ya da fomat atın. Windows'u korsan kurmayın sakın muhtemelen virüsten kurtulmak için virüs yüklersiniz korsan kurarsanız. Korsan indirmeyin ve kullanmayın. Kaspersky gibi iyi bir antivirüs edinin. Dışarıdan fazla dosya indirmeyin (gerekliyse yapın ama gereksizse önermiyorum). Bunları yaparsanız rahat edersiniz bu konuda. Sık sık formata gerek olmaz. Umarım yardımcı olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…