maxsayne Picopat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #31 Marshal12 dedi: Umarım crack indirmesinden bahsetmemişsinizdir. Genişletmek için tıkla... Yok be sanmıyorum.
Marshal12 dedi: Umarım crack indirmesinden bahsetmemişsinizdir. Genişletmek için tıkla... Yok be sanmıyorum.
J John_MacTavish Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #32 Karl Tanner dedi: Hocam olan olmuş zaten bana çözüm lazım. Ayrıca şu ana kadar hiç virüs yemedim, bu seferki benim mallığım.) Genişletmek için tıkla... Çözüm Kaspersky veya bilen bir kişiye baş vurup format atmadan yani kendi kişisel dosyalarını veya oyunlarını koruyarak kurtarmak. Bunun için de tabii ki birkaç özel şey gerekiyor (cihaz, USB vb.) Gibi.
Karl Tanner dedi: Hocam olan olmuş zaten bana çözüm lazım. Ayrıca şu ana kadar hiç virüs yemedim, bu seferki benim mallığım.) Genişletmek için tıkla... Çözüm Kaspersky veya bilen bir kişiye baş vurup format atmadan yani kendi kişisel dosyalarını veya oyunlarını koruyarak kurtarmak. Bunun için de tabii ki birkaç özel şey gerekiyor (cihaz, USB vb.) Gibi.
Fikri Tarhanacı Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 62 Çözümler 1 14 Eylül 2023 #33 Temiz bir cihaz ve USB disk ile buradaki Technopat makalesini uygula. Format atmadan sorunu çözersin.
Temiz bir cihaz ve USB disk ile buradaki Technopat makalesini uygula. Format atmadan sorunu çözersin.