Virüse önlem olarak ne yapılabilir?

Mergatio

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, geçen hafta Instagram hesabım çalındı sağlık olsun dedim çok ilgilenmedim, bugün arkadaşım Steam da rastgele link attığımı söyledi hemen girdim ve şifremi değitirdim. 1 saat sonra ise Epic Games'ten bildirim geldi benim yapmadığım bir işlem için onay istiyordu girdim hemen onunda güvenlik açıklarını düzelttim Passkey vs. ekledim ve az önce Microsoft hesabımı kontrol etmek istedim. Ve yüzlerce giriş denemesi gördüm başarısız sonuçlanan. Açıkçası korkmaya başladım ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız mutlu olurum. (ve Kaspersky'nin paralı sürümünü kullanmaktayım.)

Yüksek ihtimalle keylogger veya RAT yemişsiniz internet bağlantısını kesip bilgisayara güvenli modda tam tarama yapın gene böyle şeyler devam ederse format atın.

Hocam IP i bulun o IP ile kapısına kadar bulursunuz. Ve bilgisayarınızdaki bütün hesaplarınıza iki adımlı doğrulama koyun.

Hocam IP i bulun o IP ile kapısına kadar bulursunuz. Ve bilgisayarınızdaki bütün hesaplarınıza iki adımlı doğrulama koyun.
Hocam bunu yapacak adam onu düşünmeden yapmaz bir önlem almıştır bence

öncelikle Temiz bir windows kurmalısınız . sonra email adreslerin şifrelerini yenileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…