Virüsler D diskinden C diskine bulaşabilir mi?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Satılmayan bir oyunu bilinen bir repack'ten indirdim. Fakat virüs var mı yok mu emin olamıyorum kaç kere konu açtım siliyorlar. False positive gibi duruyor ama emin değilim.

Bu yüzden D diskinden 40 GB'lık bölüm açıp Windows 10 LTSC kursam oyunu açıp oynasam bitirince o 40 GB'lık bölümü silsem virüs ana işletim sistemine (C'ye) veya D deki dosyalarıma bulaşır mı?
(Virustotal'de Malwarebytes, Kaspersky, ESET, Bitdefender hariç ismini bilmediğim 30 AV uyarı veriyor exe ve bir dll dosyası için)

Son düzenleme:
eğer virüs yediysen ve virüs kendine hud dosyası oluşturup gizlendiyse hiç birşey yapamassın yeni nesil virüsler anakarta ekran kartına bulaşıyor sen formatda atsan hud dosyası kurmuşsa kendini saklamışsa bişey yapamassın ama sen genede format at baktın bişey olmuyor kafan rahat takıl rat yedim diye korkuyosan uzaktan erişim olan herşeyı kapat ben çok virüs yediğim için biliyorum fazla takma eğer açmadıysan açma sakın

eğer virüs yediysen ve virüs kendine hud dosyası oluşturup gizlendiyse hiç birşey yapamassın yeni nesil virüsler anakarta ekran kartına bulaşıyor sen formatda atsan hud dosyası kurmuşsa kendini saklamışsa bişey yapamassın ama sen genede format at baktın bişey olmuyor kafan rahat takıl rat yedim diye korkuyosan uzaktan erişim olan herşeyı kapat ben çok virüs yediğim için biliyorum fazla takma eğer açmadıysan açma sakın
2012'den kalma dosyalar. Oyun (Amazing Spiderman1)
Virüs kesinlikle attığınız dosya açmayın.
Fakat en iyi antivirüsler hiç bir uyarı vermezken garip garip isimliler veriyor.

2012'den kalma dosyalar. Oyun (Amazing Spiderman1)

Fakat en iyi antivirüsler hiç bir uyarı vermezken garip garip isimliler veriyor.
virüs totale pek güvenme %80 sahte bilgi kaspersky eset falan verdimi korkabilirsin virüs totalden 3 4 taneden fazla virüs çıktımı açma 2012den kalma olsa bile uğrasırsın benim tavsiyem crackli bişey indirmemek çünkü yeni nesil virüsler çıkartamassın anakartına hwid ban atar herşeyını çalırlar eskide olsa açma bence

Bu dosyaları şifreli katı arşivde tutuyorum şu anda.
Bir nostalji yapalım dedik yapamadık ya.

Ben virüsüm diye bağırıyor açmayın sakın. Silin bilgisayardan. Kaspersky ile de güvenli modda tarama yapın belki bulaşmıştır.

Ben virüsüm diye bağırıyor açmayın sakın. Silin bilgisayardan. Kaspersky ile de güvenli modda tarama yapın belki bulaşmıştır.
Bende biliyorum ama Malwarebytes ve Kaspersky görmüyor bu ikisini defalarca tarama yaptım. Sadece burada ortaya çıkıyor.
Sanal makineye atıp güvenli sekilde açtım ama anormal bir durum görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı