ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 Virüs, e-postamızdan veya hesaplarımızdan bulaşabilir mi? Bilmiyorum ama yani 4 kere format attım düzelmedi.
Virüs, e-postamızdan veya hesaplarımızdan bulaşabilir mi? Bilmiyorum ama yani 4 kere format attım düzelmedi.
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 27 Ocak 2023 #2 Evet e-postaya virüs koyabiliyorlar. E-postaları dikkatli açın.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #3 Evet eklemeyin dosyaları. Bulut yolu ile de indirebiliyorlar. İpden dosya indirme yapabiliyorlar ilkez duyuyorum yanlışım olan düzeltsin.
Evet eklemeyin dosyaları. Bulut yolu ile de indirebiliyorlar. İpden dosya indirme yapabiliyorlar ilkez duyuyorum yanlışım olan düzeltsin.
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 Longhorn dedi: Evet e-postaya virüs koyabiliyorlar. E-postaları dikkatli açın. Genişletmek için tıkla... Yok abi benim PC'ye virüs bulaşmıştı yoputube kanaılma video attılar yani yine bulaşırmı diye Demorlius dedi: Evet eklemeyin dosyaları. Bulut yolu ile de indirebiliyorlar. İpden dosya indirme yapabiliyorlar ilkez duyuyorum yanlışım olan düzeltsin. Genişletmek için tıkla... şifre falan değiştim e postanın ama
Longhorn dedi: Evet e-postaya virüs koyabiliyorlar. E-postaları dikkatli açın. Genişletmek için tıkla... Yok abi benim PC'ye virüs bulaşmıştı yoputube kanaılma video attılar yani yine bulaşırmı diye Demorlius dedi: Evet eklemeyin dosyaları. Bulut yolu ile de indirebiliyorlar. İpden dosya indirme yapabiliyorlar ilkez duyuyorum yanlışım olan düzeltsin. Genişletmek için tıkla... şifre falan değiştim e postanın ama