lostghosst Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #11 Kaspersky de denedim, Avast da. Saçma sapan yatırımlar istiyor. Bir de bilgisayarımı yavaşlatıyor. Hiçbir türlü silemedim. Sanırsam format şart.
Kaspersky de denedim, Avast da. Saçma sapan yatırımlar istiyor. Bir de bilgisayarımı yavaşlatıyor. Hiçbir türlü silemedim. Sanırsam format şart.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 28 Nisan 2021 #12 Bitdefender yükle. Malwarebytes eskide kaldı.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 28 Nisan 2021 #13 lostghosst dedi: Onu kullanıyorum zaten ama silemedi. Genişletmek için tıkla... Malverbytes kullanın Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
lostghosst dedi: Onu kullanıyorum zaten ama silemedi. Genişletmek için tıkla... Malverbytes kullanın Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2021 #14 lostghosst dedi: Eki Görüntüle 996293 Eki Görüntüle 996295 Eki Görüntüle 996296 Eki Görüntüle 996297 Eki Görüntüle 996298 Eki Görüntüle 996300 Eki Görüntüle 996302 Eki Görüntüle 996303 Eki Görüntüle 996304 Eki Görüntüle 996305 Eki Görüntüle 996307 Yaşar mıyım? Bazılarını sildi, bazıları kaldı. Onlardan kurtulmanın yolu nedir acaba format dışında? Genişletmek için tıkla... Normalde format demezdim ama orada KMS yazısını gördüm. Windows'u baştan kurun ve Key ile kurun.
lostghosst dedi: Eki Görüntüle 996293 Eki Görüntüle 996295 Eki Görüntüle 996296 Eki Görüntüle 996297 Eki Görüntüle 996298 Eki Görüntüle 996300 Eki Görüntüle 996302 Eki Görüntüle 996303 Eki Görüntüle 996304 Eki Görüntüle 996305 Eki Görüntüle 996307 Yaşar mıyım? Bazılarını sildi, bazıları kaldı. Onlardan kurtulmanın yolu nedir acaba format dışında? Genişletmek için tıkla... Normalde format demezdim ama orada KMS yazısını gördüm. Windows'u baştan kurun ve Key ile kurun.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 28 Nisan 2021 #15 Arkadaş zaten Malwarebytes ile tarama yapmış ve başka program önerisi istiyor. Siz de hala Malwarebytes diyorsunuz. Komik.
Arkadaş zaten Malwarebytes ile tarama yapmış ve başka program önerisi istiyor. Siz de hala Malwarebytes diyorsunuz. Komik.
lostghosst Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #16 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Kaç tane var orada? Malwarebytes veya Bitdefender deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam malware ile taradım zaten.
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Kaç tane var orada? Malwarebytes veya Bitdefender deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam malware ile taradım zaten.
lostghosst Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #17 Yaptım hocam tekrar yapayım, belki halleder.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2021 #18 lostghosst dedi: Kaspersky de denedim avasta saçma sapan yatırımlar istiyor bir de bilgisayarımı yavaşlatıyor hiçbir türlü silemedim sanırsam format şart. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u korsan kurmuşsunuz bir dahakine Key ile kurun. Hala bekliyorum ESET'in Avast'ı geçtiği testleri. Konuşmakla olmuyor.
lostghosst dedi: Kaspersky de denedim avasta saçma sapan yatırımlar istiyor bir de bilgisayarımı yavaşlatıyor hiçbir türlü silemedim sanırsam format şart. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u korsan kurmuşsunuz bir dahakine Key ile kurun. Hala bekliyorum ESET'in Avast'ı geçtiği testleri. Konuşmakla olmuyor.
lostghosst Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #19 körbiginar dedi: Coronavirüs yarasadan gelmemiş yani. Belli ki bir antivirüsle taramışsın orada silme seçeneği yok mu? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'le taradım. Karantinaya aldım hepsini ama bazılarını alamadı.
körbiginar dedi: Coronavirüs yarasadan gelmemiş yani. Belli ki bir antivirüsle taramışsın orada silme seçeneği yok mu? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'le taradım. Karantinaya aldım hepsini ama bazılarını alamadı.
lostghosst Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #20 DARKBOX dedi: Malverbytes kullanın Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... hepsini bu uygulamayla buldum
DARKBOX dedi: Malverbytes kullanın Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Genişletmek için tıkla... hepsini bu uygulamayla buldum