Son 1 haftada demo bir oyun indirdim. Bilgisayarım donmaya başladı. Sanırım virüs var. Format atmayı biliyorum. Formata gerek kalmadan yapabileceğim bir şey var mı?
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Bilgisayarınızı bilinen ve kaliteli bir antivirüsle taratın derim. Kaspersky Internet Security önerimdir. 30 günlük deneme sürümü var. Ücretsiz antivirüs olarak Kaspersky Security Cloud Free sürümüne bakabilirsiniz.
Merhabalar, Çoğu Technopat üyelerimizin de sıkıntı çektiği sistem yavaşlığı ve aralıklı donmalarla maruz kalanlar ve maruz kalmamak isteyenler için temel düzeyde bir yönerge hazırladım. Bu yönergedeki adımlar sonucunda bilgisiyarınızdaki gereksiz süprüntü dosyalar ve adware tarzındaki...
Son 1 haftada demo bir oyun indirdim. Bilgisayarım donmaya başladı. Sanırım virüs var. Format atmayı biliyorum. Formata gerek kalmadan yapabileceğim bir şey var mı?