Virüsleri nasıl temizlerim?

Tarama olarak garanti çözüm içinse Trend Micro, false positive yüksek olsa da sorun bırakmaz. Kalıcı olarak aradığın ücretsizse Avast-Kaspersky kurup geçebilirsin. MBAM diğerlerinden çok da vasıflı değil artık.

Malwarebytes ile tarat Kaspersky ile de tarat. Her zaman bilgisayarınızda bir antivirüs bulunsun ikisi de olmazsa ESET.

Kaspersky ve Malwarebytes ile birlikte.

Uygulamalarla şansını denemesi max. yarım saat sürer. Format atsa tüm günü oyunları ve uygulamaları yeniden kurmaya harcayacak ne gerek var?
Sıkıntı o değil, virüsten kurtulsa bile randıman düşüyor. Sisteme zarar verme ihtimali de yüksek.

Sıkıntı o değil, virüsten kurtulsa bile randıman düşüyor. Sisteme zarar verme ihtimali de yüksek.

Antivirüs yükle sil yaparsan tabii sisteme zarar verir. Ama onun dışında sadece sistemi yavaşlatır.

Son düzenleme:
Antivirüs yükle sil yaparsan tabii sisteme zarar verir. Ama onun dışında sadece sistemi yavaşlatır sadece.
Sistemin yavaşlaması normal bir şey değil. Ek olarak tek bir anti antivirüs de güvenilir değil. Eğer bilgisayarda çok önemli dosyalar yoksa kurtulmasını öneririm.

Defenderi kullanmanızı şahsen kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bana göre sistemi ağırlaştırmaktan başka hiçbir olayı yok, onun yapıtğı tespiti ben kendi gözlerimle de yapabilirim. Bilgisayarı, interneti etkili ve bilerek kullanıyorsanız zaten bir virüs korumasına ihtiyaç duymazsınız. Gel gelelim virüsü nasıl sileceğine, Kaspersky ve Malwarebytes tercihimdir. Malwarebytes'ın daha etkili olduğunu düşünüyorum. Crackli bir antivirüs de sakın kullanmayın. Program daha kendini koruyamamış, bir de sizi virüslerden mi koruyacak?

14 dosya buldu reis ewl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…