M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #41 Selares dedi: Azarlamazsan yine aynısını yapacaklar hocam. Akıllanmaları için diyoruz herhalde boş ağız konuşmuyoruz. Genişletmek için tıkla... Azarlamak size düşmez. Sizin göreviniz arkadaşa yardım etmek. Yardım etmeyecekseniz konuya neden geliyorsunuz?
Selares dedi: Azarlamazsan yine aynısını yapacaklar hocam. Akıllanmaları için diyoruz herhalde boş ağız konuşmuyoruz. Genişletmek için tıkla... Azarlamak size düşmez. Sizin göreviniz arkadaşa yardım etmek. Yardım etmeyecekseniz konuya neden geliyorsunuz?
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 6 Mart 2021 #42 Dua etsin sadece Windows işletim sisteminin bozulduğu ile kaldı. Bu alışkanlığı devam ettirirse ileride kredi kartı bilgileri başkalarının eline geçtiğinde acı tecrübe ile zaten öğrenir hile crack vb. kullanmamayı.
Dua etsin sadece Windows işletim sisteminin bozulduğu ile kaldı. Bu alışkanlığı devam ettirirse ileride kredi kartı bilgileri başkalarının eline geçtiğinde acı tecrübe ile zaten öğrenir hile crack vb. kullanmamayı.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 6 Mart 2021 #43 m3081 dedi: Azarlamak size düşmez. Sizin göreviniz arkadaşa yardım etmek. Yardım etmeyecekseniz konuya neden geliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Azarlamak bana düşmez ise, beni de yargılamak sana düşmez dostum uzatma bence.
m3081 dedi: Azarlamak size düşmez. Sizin göreviniz arkadaşa yardım etmek. Yardım etmeyecekseniz konuya neden geliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Azarlamak bana düşmez ise, beni de yargılamak sana düşmez dostum uzatma bence.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #44 Konuyla ilgili eğer çok önemli dosyaların varsa Live CD Linux ile flash belleğe at Sonra format at. Selares dedi: Azarlamak bana düşmez ise, beni de yargılamak sana düşmez dostum uzatma bence. Genişletmek için tıkla... Ben sizi yargılamıyorum konudaki çoğu kişiye söylüyorum zaten moderatörler bunu görünce bayağı ban atacaklar.
Konuyla ilgili eğer çok önemli dosyaların varsa Live CD Linux ile flash belleğe at Sonra format at. Selares dedi: Azarlamak bana düşmez ise, beni de yargılamak sana düşmez dostum uzatma bence. Genişletmek için tıkla... Ben sizi yargılamıyorum konudaki çoğu kişiye söylüyorum zaten moderatörler bunu görünce bayağı ban atacaklar.