B Brky26 Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda mining ve trojan virüsleri var sanırsam, format atmayı düşünüyorum. Format atmak için taktığım USB'ye virüs girer mi? Girerse format atınca yine bilgisayar virüslü mü olur?
Arkadaşlar bilgisayarımda mining ve trojan virüsleri var sanırsam, format atmayı düşünüyorum. Format atmak için taktığım USB'ye virüs girer mi? Girerse format atınca yine bilgisayar virüslü mü olur?
Keremyzc54 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 11 Yer Sakarya, Adapazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #3 Olmaz.
508438 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 426 Çözümler 2 2 Haziran 2024 #4 Ben virüs falan yiyince aynı PC'den USB ile format atıyordum ama güvenlik manyağı isen başka PC'den ISO at ayrıca bu virüsten virüse değişir denemek lazım biraz da.
Ben virüs falan yiyince aynı PC'den USB ile format atıyordum ama güvenlik manyağı isen başka PC'den ISO at ayrıca bu virüsten virüse değişir denemek lazım biraz da.