S Simo Hayha Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar hala windows 7 deyim maalesef. En kısa zamanda geçeceğim. Ama merak ettiğim bir şey var: Şimdi benim pc de virüsler var. Gidip de virüslü pc den windows dvd si oluşturulursa yeni kuracağım windows da virüslü mü olur ?
Arkadaşlar hala windows 7 deyim maalesef. En kısa zamanda geçeceğim. Ama merak ettiğim bir şey var: Şimdi benim pc de virüsler var. Gidip de virüslü pc den windows dvd si oluşturulursa yeni kuracağım windows da virüslü mü olur ?
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Mayıs 2014 #2 Hayır iso dosyası temiz ise sorun yok.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Mayıs 2014 #4 Rica ederim. Tavsiyem D sürücüsü de virüslü ise, temizle. Yoksa ne kadar format atarsan at. D den tekrar bulaşır.
Rica ederim. Tavsiyem D sürücüsü de virüslü ise, temizle. Yoksa ne kadar format atarsan at. D den tekrar bulaşır.
S Simo Hayha Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #5 D full boş zaten. Oyun film vs. yok. Ama eskilere dönüş yapacam tekrar format atınca. Ne varsa eskilerde var.
D full boş zaten. Oyun film vs. yok. Ama eskilere dönüş yapacam tekrar format atınca. Ne varsa eskilerde var.
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Mayıs 2014 #6 Boş ise, format sırasında onu da biçimlendir. Ne olur, ne olmaz.
S Simo Hayha Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #7 Aynen her seferirinde böyle yapıyorum. İlgin için teşekkürler..
Samet Akman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 1.396 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletmeci 29 Mayıs 2014 #8 Rica ederim.