L Le197 Picopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #1 Çok uzatmayacağım. Virüslü bir linke internet yok iken basarsak virüs bulaşır mı? Veya bu link hesapları çalıyorsa internet yok iken tıkladığımızda hesaplarımız çalınır mı? Varsayım yaptım aklıma geldi merak edip yazdım.
Çok uzatmayacağım. Virüslü bir linke internet yok iken basarsak virüs bulaşır mı? Veya bu link hesapları çalıyorsa internet yok iken tıkladığımızda hesaplarımız çalınır mı? Varsayım yaptım aklıma geldi merak edip yazdım.
eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 Bir şey olmaz.
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 10 Mart 2021 #3 İnternet yokken bağlanılmayacağı için hayır.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 İnternet yoksa, tehlike de yok hocam.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.358 Makaleler 49 Çözümler 12 10 Mart 2021 #5 VirüsTotal bir işe yarıyor mu? Ben de bunu merak ediyorum.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.319 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mart 2021 #6 Hiçbir şey olmayacaktır. Çünkü veri alacağı bir bağlantı olmayacağı için haliyle bir şey de olmaz.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 10 Mart 2021 #7 Hocam bir şey olmaz da internet yokken nasıl linki açmayı düşünüyorsunuz?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #8 ProtonV dedi: Hocam bir şey olmaz da internet yokken nasıl linki açmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tıklamak herhalde demek istediği. Bu yüzden derim hep derim; internete bağlı her cihazda bir güvenlik yazılımı bulunsun. Fakat internet yoksa gerek yok, çünkü sıkıntı yok.
ProtonV dedi: Hocam bir şey olmaz da internet yokken nasıl linki açmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tıklamak herhalde demek istediği. Bu yüzden derim hep derim; internete bağlı her cihazda bir güvenlik yazılımı bulunsun. Fakat internet yoksa gerek yok, çünkü sıkıntı yok.
Y.igit Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #9 AJFA dedi: Tıklamak herhalde demek istediği. Bu yüzden derim hep derim; internete bağlı her cihazda bir güvenlik yazılımı bulunsun. Fakat internet yoksa gerek yok, çünkü sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam virüslü flash bellek, SD kart vs. takarsa peki?
AJFA dedi: Tıklamak herhalde demek istediği. Bu yüzden derim hep derim; internete bağlı her cihazda bir güvenlik yazılımı bulunsun. Fakat internet yoksa gerek yok, çünkü sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam virüslü flash bellek, SD kart vs. takarsa peki?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #10 Y.igit dedi: Hocam virüslü flash bellek, SD kart vs. takarsa peki? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı olmayacak ve harici disk takmayacak, eğer AV kullanmıyorsa bir kişi. USB bile takıyorsanız risktesiniz demektir. AV şart yani.
Y.igit dedi: Hocam virüslü flash bellek, SD kart vs. takarsa peki? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı olmayacak ve harici disk takmayacak, eğer AV kullanmıyorsa bir kişi. USB bile takıyorsanız risktesiniz demektir. AV şart yani.