peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba bir virüslü program var elimde işe yarıyor ama dediğim gibi virüslü bir arkadaş karantinaya alırsan virüs bulaştırmadan kullanabilirsin dedi. Harbiden öyle mi? Yardım ederseniz sevirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Arkadaşlar merhaba bir virüslü program var elimde işe yarıyor ama dediğim gibi virüslü bir arkadaş karantinaya alırsan virüs bulaştırmadan kullanabilirsin dedi. Harbiden öyle mi? Yardım ederseniz sevirim.
ToTrz Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Karantinadayken kullanılmıyor diye biliyorum.
KaptanCristo Hectopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 306 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 1600 | GTX 1060 6GB | Cosair 2x8 3200 | Samsung 250GB | 500GB HDD | SilverStone 500W 80+ | B450M S2H Cinsiyet Erkek Meslek Stajyer 2 Eylül 2023 #3 Virüsü karantinaya alıp nasıl kullanıcaksınız kullanmak için gene karantinadan çıkarmanız gerekmiyor mu?
Virüsü karantinaya alıp nasıl kullanıcaksınız kullanmak için gene karantinadan çıkarmanız gerekmiyor mu?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 2 Eylül 2023 #4 Karantinadaki dosyalar erişilemez. Virüslü içeriği karantinaya alırsan gerisini kullanabilirsin demek istemiştir.
Karantinadaki dosyalar erişilemez. Virüslü içeriği karantinaya alırsan gerisini kullanabilirsin demek istemiştir.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 ToTrz dedi: Karantinadayken kullanılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nizel G dedi: Karantinadaki dosyalar erişilemez. Virüslü içeriği karantinaya alırsan gerisini kullanabilirsin demek istemiştir. Genişletmek için tıkla... KaptanCristo dedi: Virüsü karantinaya alıp nasıl kullanıcaksınız kullanmak için gene karantinadan çıkarmanız gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilmiyordum.
ToTrz dedi: Karantinadayken kullanılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nizel G dedi: Karantinadaki dosyalar erişilemez. Virüslü içeriği karantinaya alırsan gerisini kullanabilirsin demek istemiştir. Genişletmek için tıkla... KaptanCristo dedi: Virüsü karantinaya alıp nasıl kullanıcaksınız kullanmak için gene karantinadan çıkarmanız gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilmiyordum.