RickGrimes57 Zeptopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #11 mmetem dedi: Hocam internetten korsan oyun indirilmiş sonra reklamlar vb. çıkmış sonra bilgisayar çökmüş. Genişletmek için tıkla... Yine de Format atmak en iyi tercih olacaktır. Tercih yine sizin.
mmetem dedi: Hocam internetten korsan oyun indirilmiş sonra reklamlar vb. çıkmış sonra bilgisayar çökmüş. Genişletmek için tıkla... Yine de Format atmak en iyi tercih olacaktır. Tercih yine sizin.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.017 Çözümler 7 Yer Türkiye 7 Temmuz 2023 #12 mmetem dedi: Hocam internetten korsan oyun indirilmiş sonra reklamlar vb. çıkmış sonra bilgisayar çökmüş. Genişletmek için tıkla... Kalmaz hocam o ya denesin SSD'yi çıkartıp taksın. Eğer açılmıyorsa sistem yeni HDD alabilir.
mmetem dedi: Hocam internetten korsan oyun indirilmiş sonra reklamlar vb. çıkmış sonra bilgisayar çökmüş. Genişletmek için tıkla... Kalmaz hocam o ya denesin SSD'yi çıkartıp taksın. Eğer açılmıyorsa sistem yeni HDD alabilir.
M mmetem Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : AMD Ryzen 5 4600G Anakart : MSİ B450M-A PRO AM4 3466Mhz DDR4 Ram : XPG Gammix D30 3200Mhz 8x2 SSD : Kingston A400 240 GB Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #13 ahmet_kıran dedi: Kalmaz hocam o ya denesin SSD'yi çıkartıp taksın. Eğer açılmıyorsa sistem yeni HDD alabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciye veya anakarta (BIOS'a) zarar vermesin? Zar zor topladım.
ahmet_kıran dedi: Kalmaz hocam o ya denesin SSD'yi çıkartıp taksın. Eğer açılmıyorsa sistem yeni HDD alabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemciye veya anakarta (BIOS'a) zarar vermesin? Zar zor topladım.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.017 Çözümler 7 Yer Türkiye 8 Temmuz 2023 #14 mmetem dedi: Hocam işlemciye veya anakarta (BIOS'a) zarar vermesin? Zar zor topladım. Genişletmek için tıkla... Disk harici diğer parçalarda virüs bulaşma ihtimali yok depolama verisi olmadığı için. BIOS'a bulaşabilir oda çok düşük ihtimal anca steve jobs Bill Gates falan yapsa yapar.
mmetem dedi: Hocam işlemciye veya anakarta (BIOS'a) zarar vermesin? Zar zor topladım. Genişletmek için tıkla... Disk harici diğer parçalarda virüs bulaşma ihtimali yok depolama verisi olmadığı için. BIOS'a bulaşabilir oda çok düşük ihtimal anca steve jobs Bill Gates falan yapsa yapar.