Biri bana virüslü link attı ve ben tıklamadan kopyaladım daha sonra birkaç sitede taratmak istedim hiçbir şekilde adrese gitmedim sadece kopyalayıp yapıştırdım virüs bulaşma gibi bir ihtimal var mı? Is This Website Safe | Website Security | Norton Safe Web bu adresteki güvenilir mi değil mi? Kısmına linki yapıştırdım yani ben siteye girmedim sıkıntı çıkar mı sizce?
Biri bana virüslü link attı ve ben tıklamadan kopyaladım daha sonra birkaç sitede taratmak istedim hiçbir şekilde adrese gitmedim sadece kopyalayıp yapıştırdım virüs bulaşma gibi bir ihtimal var mı? Is This Website Safe | Website Security | Norton Safe Web bu adresteki güvenilir mi değil mi? Kısmına linki yapıştırdım yani ben siteye girmedim sıkıntı çıkar mı sizce?
Sorun olmaz. Virüsten korkanlar lütfen antivirüs programı kullansın veya tek seferlik tam tarama virüs programı kullansın.
Tek seferlik tam tarama: Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET (gerçek zamanlı bilgisayarını korumaz. Sadece bilgisayarını tarar ve kötü yazılımları siler. Arka planda çalıp bilgisayarı yormaz.)
Olmaz, eskiden Windows pano önbelleğinde tetikleme yapabilen birkaç zararlı vardı ancak en çok yapabildikleri şey başlangıca web sayfası atamalarıydı. Basit bir linkse sorun olmaz.
Hiçbir zararı olmaz. Bu kadar ciddiye almayın çok iyi bilgisayarınız olsa bile. En kötü ihtimalle format atar geçiştirirsiniz sizin kaybınız zamanınız olur. İnternet üzerinden taratmaktan da bir sorun yaratmaz. İyi sosyaller.