Virüslü linki kopyalamak sorun olur mu?

Hyodou Issei

Decapat
Daha fazla  
Biri bana virüslü link attı ve ben tıklamadan kopyaladım daha sonra birkaç sitede taratmak istedim hiçbir şekilde adrese gitmedim sadece kopyalayıp yapıştırdım virüs bulaşma gibi bir ihtimal var mı?
Is This Website Safe | Website Security | Norton Safe Web bu adresteki güvenilir mi değil mi? Kısmına linki yapıştırdım yani ben siteye girmedim sıkıntı çıkar mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden sorun olsun ki? Sonuçta bir şey indirmemişsiniz ve yapmamışsınız. Sadece linki kopyalamışsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz, eskiden Windows pano önbelleğinde tetikleme yapabilen birkaç zararlı vardı ancak en çok yapabildikleri şey başlangıca web sayfası atamalarıydı. Basit bir linkse sorun olmaz.

Hiçbir zararı olmaz. Bu kadar ciddiye almayın çok iyi bilgisayarınız olsa bile. En kötü ihtimalle format atar geçiştirirsiniz sizin kaybınız zamanınız olur. İnternet üzerinden taratmaktan da bir sorun yaratmaz. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…