Bachira0 Centipat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #11 BartuBoran dedi: Verdiğim siteye git sonra dosyayı file yazan yere upload et Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal RAT var ise göstermiyor diye biliyorum
BartuBoran dedi: Verdiğim siteye git sonra dosyayı file yazan yere upload et Genişletmek için tıkla... Hocam VirusTotal RAT var ise göstermiyor diye biliyorum
emirxbestt Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 267 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #12 Bachira0 dedi: Nasıl açıyorsunuz hocam bende Instagram'da öyle bir video görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Virtual Box ile açıyordum hocam YouTube'de vs. Çok fazla rehber videosu var.
Bachira0 dedi: Nasıl açıyorsunuz hocam bende Instagram'da öyle bir video görmüştüm. Genişletmek için tıkla... Virtual Box ile açıyordum hocam YouTube'de vs. Çok fazla rehber videosu var.
BartuBoran Picopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #13 ThisIsLuether dedi: İnterneti kapatırsan olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olan bilgisayarına olur bu arada çünkü sanal makine diski kullanıyor ve virüs varsa bilgisayara sızabilme olasılığı yüksek
ThisIsLuether dedi: İnterneti kapatırsan olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olan bilgisayarına olur bu arada çünkü sanal makine diski kullanıyor ve virüs varsa bilgisayara sızabilme olasılığı yüksek