Virüslü PC ile format USB'si oluşturmak güvenli midir?

GAGARAGOGO2

Decapat
Daha fazla  
PC de trojan olduğunu öğrendim format atmayalı 4 yıl olmuştu. Format USB'si oluşturacağım, virüs USB'ye falan sızar mı?

İlk önce virüsü temizleyip sonra format atarsan daha iyi olur en azından için rahat eder.

PC de trojan olduğunu öğrendim format atmayalı 4 yıl olmuştu. Format USB'si oluşturacağım, virüs USB'ye falan sızar mı?

Önermem hocam aynı şekilde başıma geldi USB hazırladım formatımı attım PC hiçbir zaman eski halini almadı USB ve PC değiştirip gene format attım gene değişmedi gerçi.

Önermem hocam aynı şekilde başıma geldi USB hazırladım formatımı attım PC hiçbir zaman eski halini almadı USB ve PC değiştirip gene format attım gene değişmedi gerçi.

Virüs güçlü ise Windows dosyasına sızıp siz formatlarken BIOS'a erişebilirse öyle olur bende önermiyorum virüsü oratdan kaldırıp formatlayın içiniz rahat eder hocam.

Virüs güçlü ise Windows dosyasına sızıp siz formatlarken BIOS'a erişebilirse öyle olur bende önermiyorum virüsü oratdan kaldırıp formatlayın içiniz rahat eder hocam.
Bitdefender indirip taratsın. Zaten temizlenir. Temizlenmezse ayarlardan sıfırlar.

Zaten virüs girecekse USB'ye girer. Sıfırlamadan sağ kalabilecek kadar güçlü bir virüs normal adama bulaşmaz.

Zaten Kaspersky ile temizleyip yapmıştım da faydası olmadı en garantisi temiz bir cihazda hazırlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…