Virüslü PC'ye takılan ekipmanlara virüs bulaşır mı?

Daha fazla  
Masaüstü bilgisayara trojan (truva) virüsü bulaştı. Ona taktiğim klavye mouse kullanacağım ama takıntı ediyorum. Virüslü bilgisayara takılan klavye mouse virüs bulaştırır mi?

Klavyenin ışık, ayar vs. için dahili hafızası varsa belki sorun olabilir ama çok düşük bir ihtimal bence. Klavyeden, mousetan bulaşan virüse denk gelmemişsindir diye düşünüyorum.

Düşük bir ihtimal olsa da mümkündür. Günümüzde truva atları en tehlikeli kötü amaçlı yazılım oldu.

Yok hocam sıkıntı muhtemelen çıkmaz. Fakat bilgisayara bir tarama yapın derim.

Klavyenin içinde depolama birimi yoksa çok düşük ihtimal. Genelde virüsler klavyelere bulaşmaz içiniz rahat olsun. En kötü malwarebytes ile klavyeyi taratırsınız
Marketden aldım 30 40 TL ışıklı bir şey.
Yok hocam o zaman virüs bulaşması söz konusu olamaz.

6 ay falan olmuştur fare + mouse 70 TL tutmuştu sanırım pirana markısı ışıklı.
Klavyenin ışık, ayar vs. için dahili hafızası varsa belki sorun olabilir ama çok düşük bir ihtimal bence. Klavyeden, mousetan bulaşan virüse denk gelmemişsindir diye düşünüyorum.

Işıklı ama sadece bir renk scroll look tuşu basınca 1 renk açılıyor sadece başka ayar yok diğer klavye mouse gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…