Virüslü Sistemde Resim Yükleme

Tuncay2222

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Gerçekten fazla abartıyorum belki ancak sistemi topladıktan 2 gün sonra virüs bulaştı; o yüzden soruyorum: sistemi aldığıma tam inanmayıp özellikleri de merak eden arkadaşıma aygıt yöneticisinden: İşlemciler, Görüntü Bağdaştırıcıları, Görüntüleme Aygıtları, Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicilerini ve IDE ATA/ATAPI denetleyicileri çift tıklayarak bunun ekran görüntüsünü aldım, kırptım ve hızlı resime yükledim. Bir sorun olmaz değil mi ? Gerçekten şu forumda sorduğum en saçma soru belki de ancak içimi rahatlatın lütfen.

Hızlı Resim gibi servisleri kullanmayın. Yüklediğiniz zaman virüs taraması yapan OneDrive, Google Drive, Yandisk gibi servisleri kullanın. Ya da Facebook üzerinden gönderin ekran görüntüsünü. Sistemdeki virüsü temizlemek için Kaspersky ve Malwarebytes linklerinden indirip sisteminize yükleyin ve tam tarama yapın.

Hızlı Resim gibi servisleri kullanmayın. Yüklediğiniz zaman virüs taraması yapan OneDrive, Google Drive, Yandisk gibi servisleri kullanın. Ya da Facebook üzerinden gönderin ekran görüntüsünü. Sistemdeki virüsü temizlemek için Kaspersky ve Malwarebytes linklerinden indirip sisteminize yükleyin ve tam tarama yapın.
Lisanslı KasperSky'ım var. Benim korkum daha çok sistem hakkındaki şu kadar özellikten yararlanıp bilgisayar hakkında bir şeyler bulabilirler mi ? (iyi bir bilgisayar, o yüzden şüphelendim. Eskiden de içim rahat şekilde bu tür uygulamaları kullanırdım ancak artık kullanmamalı bence. Her yerden virüs çıkıyor. Taratayım şimdi. KasperSky Twitch'e girerken verdiği uyarıyı siteye girerken vermedi, upload yaptım zaten download değil. Korkum yukarıda belirttiğim. Gereksiz evham yapıyorumdur belki de ancak sistemi toplayıp KasperSky kurduktan 2 gün sonra exe dosyalarını silen bir malwarein sisteme bulaşmasından sonra böyle davranıyorum...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı