Virüslü USB ile format atılırsa ne olur?

Daha fazla  
PC'de virüs var. Rufus ile flash belleği biçimlendirip yazıyor ISO'yu ama yazdıktan sonra virüsün tekrar bulaşabileceği geldi aklıma, eğer ki bulaşırsa virüs ne olur, format atarken sıkıntı yaşar mıyım?

Böyle uğraşmak yerine Kaspersky gibi iyi bir Anti-Virüs ile tüm cihazlarınızı taratıp zararlı yazılımlardan kurtulun.

Hocam size tavsiyem bilgisayarınızı virüs programı ile temizleyin. Sonra rufus ile formatınızı atın.

Böyle uğraşmak yerine Kaspersky gibi iyi bir Anti-Virüs ile tüm cihazlarınızı taratıp zararlı yazılımlardan kurtulun.

Kaspersky'ım var zaten ama Kaspersky'da bulamayabilir bazı virüsleri.

Hocam size tavsiyem bilgisayarınızı virüs programı ile temizleyin. Sonra Rufus ile formatınızı atın.

Onu yaptım zaten ama muhtemelen hala var ve benım sorum eğer virüslü flash ile format atarsak ne olurdu konuyu saptırmayın.

Ne tip bir zararlı yazılımdan bahsediyorsunuz? Doğru, bulamayabilir. Farklı bir Anti-Virüs yazılımı ile deneyebilirsiniz.

USB belleği Kaspersky ile taratabilirsiniz. Konuyu saptırmıyoruz.

Onu yaptım zaten ama muhtemelen hala var ve benım sorum eğer virüslü flash ile format atarsak ne olurdu konuyu saptırmayın.
Konuyla alakalı yazdım ama virüslü flash ile format atarsan virüslü işletim sistemi kurarsın.

Ne tip bir zararlı yazılımdan bahsediyorsunuz? Doğru, bulamayabilir. Farklı bir Anti-Virüs yazılımı ile deneyebilirsiniz.

USB belleği Kaspersky ile taratabilirsiniz. Konuyu saptırmıyoruz.

Malwarebytes ve Kaspersky ile tarattım temiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…