Akıncan Megapat Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 49 Çözümler 2 Yer İstanbul / Zeytinburnu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #1 Merhaba, bilgisayarıma içinde virüslü .exe olan bir winrar dosyası indirdim. Winrar'ı açtım ama .exe'yi açmadım, .exe'yi görünce direkt indirdiğim Winrar'ı sildim, virüs bulaşma olasılığı olmuş mudur sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2018
Merhaba, bilgisayarıma içinde virüslü .exe olan bir winrar dosyası indirdim. Winrar'ı açtım ama .exe'yi açmadım, .exe'yi görünce direkt indirdiğim Winrar'ı sildim, virüs bulaşma olasılığı olmuş mudur sizce?
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #2 Hocam siz en iyisi Kaspersky ile temiz bir tarama yapın. İçiniz de rahatlamış olur. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2018
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 11 Ağustos 2018 #3 Winrar .exe formatında değilse .rar gibi arşiv ise aktif olmaz. Fakat temp dizinine de kendini kopyalamıştır. Orayı da silin. Her ihtimale karşı da MalwareBytes gibi yazılımlarla bir tarama gerçekleştirin.
Winrar .exe formatında değilse .rar gibi arşiv ise aktif olmaz. Fakat temp dizinine de kendini kopyalamıştır. Orayı da silin. Her ihtimale karşı da MalwareBytes gibi yazılımlarla bir tarama gerçekleştirin.
Jiyanxx Decapat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 173 15 Ağustos 2018 #4 Setup kurmadıysan sorun olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2018