Virüssüz, güvenilir Türkçe yama site önerisi

DaynusSafa

Hectopat
Oyunlarım için Türkçe yama sitesi arıyorum. Güvenilir bildiğiniz Türkçe yama siteleri var mı? (Anonymous Çeviri dışında).

Oyunçeviri, Makine Çeviri gibi platformları tercih edebilirsiniz. Rewadis önerenler de olacaktır, Rewadis gibi gruplara pek güvenesim gelmiyor. 40 tane ayrı AV programı virüs algılıyor launcherlarında.

Oyunçeviri, Makine Çeviri gibi platformlardan indirdiğiniz yamalarda bir sorunla karşılaşmazsınız. Anonymous'un da yamaları var fakat paralı. Zaten Anonymous dışında dediğiniz için önermeye pek gerek yok.

Rewadis eskiden iyi bir çeviri grubuydu. Launcher'ları düzgün çalışıyordu virus uyarısı vermiyordu discord'larında bu kadar ağır kuralları yoktu ve yama indirmek için DC zorunluluğu da yoktu. Yamalarına çok rahat bir şekilde erişebiliyordun. 1.5 yıl Discord'larından takip ediyordum. 2024 yılından sonra luancherlarını da bozdular discord kurallarını da iyice bozdular gel de yamamızı artık kullanmayın der gibi bozulma dönemlerine girdiler. Bunları söyleyince de cevap bile vermiyorlar artık. Bu sorunları çözmek için bir şeyler yaparlar umarım çeviri grubuna yakışmıyor bunlar. DC sorunu da bu bilmeyenler için kullanacasanız da benim gibi hata edip DC'lerinden yanlışlıkla çıkmayın, siz de yanmayın.
Burada yazılmamış Sinnerclown çeviri sitesi ve Calypso çeviri de güvenilirdir kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…