E emre tanol Femtopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #11 Uorku dedi: Nasıl yani crackli oyun mu yüklemek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Xbox'u kırık satın aldığım için evet. Yoksa ben de korsan oyun oynamıyorum. Moderasyon Ekibi dedi: Ne yazık ki korsan bağlantısı paylaşamayız. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2021
Uorku dedi: Nasıl yani crackli oyun mu yüklemek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Xbox'u kırık satın aldığım için evet. Yoksa ben de korsan oyun oynamıyorum. Moderasyon Ekibi dedi: Ne yazık ki korsan bağlantısı paylaşamayız. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 28 Temmuz 2021 #12 Hocam site ismi veremem ama YouTube videoları var.
milinarid Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 451 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #13 Moderasyon Ekibi dedi: Ne yazık ki korsan bağlantısı paylaşamayız. Genişletmek için tıkla... @@XboxUser
Moderasyon Ekibi dedi: Ne yazık ki korsan bağlantısı paylaşamayız. Genişletmek için tıkla... @@XboxUser
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #14 Bunun için internetten bakman gerekiyor. Ayrıca yazım kurallarına uyun.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #15 milinarid dedi: @@XboxUser Genişletmek için tıkla... Ben bağlantı paylaşacağım demedim ki? Konu sahibi kırık Xbox 360 almış. @milinarid Merak ediyorum dediğimin neresini anlamadın? Konu sahibinin ilk konusuna bağlantı paylaşmamak şartıyla destek verilebiliyor.
milinarid dedi: @@XboxUser Genişletmek için tıkla... Ben bağlantı paylaşacağım demedim ki? Konu sahibi kırık Xbox 360 almış. @milinarid Merak ediyorum dediğimin neresini anlamadın? Konu sahibinin ilk konusuna bağlantı paylaşmamak şartıyla destek verilebiliyor.
milinarid Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 451 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #16 emre tanol dedi: Xbox için virüssüz oyun yükleyebileceğim site var mı? Genişletmek için tıkla... @XboxUser Adamın sorduğu soru link zaten. Ben demiyorum. Moderasyon ekibi "bağlantı paylaşamayız" demiş.
emre tanol dedi: Xbox için virüssüz oyun yükleyebileceğim site var mı? Genişletmek için tıkla... @XboxUser Adamın sorduğu soru link zaten. Ben demiyorum. Moderasyon ekibi "bağlantı paylaşamayız" demiş.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #17 milinarid dedi: @XboxUser Genişletmek için tıkla... Anlatamadım galiba. Konu sahibi Xbox 360'ı kırık almış zaten konsolda internetten korsan oyun indirilemiyor.
milinarid dedi: @XboxUser Genişletmek için tıkla... Anlatamadım galiba. Konu sahibi Xbox 360'ı kırık almış zaten konsolda internetten korsan oyun indirilemiyor.