Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 17 Temmuz 2020 #51 shotgunned dedi: Bildiğiniz gibi uTorrent'te WebHelper virüsü bulunmakta. Bana virüssüz torrent istemcisi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, ben de neden bu bilgisayar yavaş kaç gündür diyordum.
shotgunned dedi: Bildiğiniz gibi uTorrent'te WebHelper virüsü bulunmakta. Bana virüssüz torrent istemcisi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, ben de neden bu bilgisayar yavaş kaç gündür diyordum.
Androwoda Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #52 bir2bir3bir4 dedi: Neden orijinali varken crack indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü oyunun 20 dolar olmasına rağmen güncellemeleri DLC'ler ile satıp oyuncuddan 200 dolar sömüren bir oyun almak istemiyorum (HOI4)
bir2bir3bir4 dedi: Neden orijinali varken crack indiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü oyunun 20 dolar olmasına rağmen güncellemeleri DLC'ler ile satıp oyuncuddan 200 dolar sömüren bir oyun almak istemiyorum (HOI4)