Virüsü Çin mi çıkarttı?

Onuncu adam kuralı her zaman işler. Yahudiler bu sayede Araplara karşı başarılı olmuşlardı. Yani 9 kişi bir şeye doğru diyorsa 10'uncu kişi yanlış olduğuna inanıp araştırmalıdır.

Dediğinize genel olarak katılıyorum fakat bazı fikirler cidden uçuk. Zaten öyle olmasaydı cehalet olmazdı. Ama gene de bazı olayları bağdaştırarak bir hipotez oluşturmak sıkıntı değildir bana göre.

Yarasa çorbası yemiş bir saf ama bu onlar için normal. Biz inek eti yeriz onlar köpek eti, biz patates kızartması yeriz onlar hamam böceği kızartması çok iğrençler.

Bundan yıllar önce savaş stratejileri toprağı ele geçirme üzerine kuruluydu. Artık günümüz politikasında ülkeler istikrarsız ve yönetimsiz ülke olma çabasındalar. Bunun bir tanesi Irak. ABD istediği gibi kullanıyor. Diğeri Afganistan. Bir diğeri Suriye diye bir ülkede kalmadı artık. Ben yönetiyorsam haritada şekli önemli değil felsefesi ABD yönetimi bu şekilde. Biz Libya'ya müdahale edince Fransa'nın işine gelmedi. Biz Fransa'nın savaş gemilerini geçirmedik. Buradan geçemezsin geri dön Libya'ya silah taşıyamazsın dedik. Biz yetişmeseydik Libya'nın Suriye'den bir farkı yoktu. Mısıra ABD elinde. Arabistan öyle. Ülke olarak ve din olarak işimiz zor. Bu yüzden her taşın altın o kadar çok ABD dolabı var. Anlat anlat bitmez. Konumuzla yüzde yüz alakası yok ama yazmak istedim.

Gayet alakası var ABD her şeyin altından çıkıyor. Gayet güzel örnekler vermişsiniz. Elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…