Virüsü Çin mi çıkarttı?

Alakası yok. Çin ekonomisini de etkiledi pandemi. Adamlar niye yapsın. Nüfüs azaltımı saçma. Zaten çoçuk yapma sayılarını düşürmek= gelecekte Nüfüs azalması.

Bence Rockefeller ailesi gibi ailelerden birisi çıkartmış olabilir.

Dediğiniz şeyi ciddi düşünecek olursak virüsü çıkartan herhangi bir devlet değildir, devletler üstü bir güçtür bence çünkü bütün devletlerin ekonomisi kötü etkilendi ancak dünyanın en zengin insanları daha da zenginleşti yani dediğiniz gibi bilinçli olarak çıkartılmışsa bile bunda herhangi bir devletin suçu yoktur.

Bence Profesör Utonium çıkardı virüsü. Üzerine 1 damla Kimyasal X maddesi dökülmüş bir yarasa bütün insanlığa yayıldı sadece. (!)

Ben iki ülkenin ortaklığı sonucunda çıktığını düşünüyorum, sadece tek bir ülke milyarlarca insanı etkileyecek bir virüsü tasarlayamaz bence.

Tam emin değilim ama:

Corona eskiden de vardı. 2014 yılında babam yakalanmıştı belirtiler tamamen aynı sonra anneme geçti bana geçmedi. Ama bayağı ağır bir hastalık. Bence dünya sağlık örgütü daha fazla saklayamadı.
Babam doktora gidince de zatürre başlangıcı demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…