Virüsü nasıl anlarım?

Antivirüs programları virüs bulmaları için yazıldığından dolayı bilgisayarınızı Kaspersky ya da Malwarebytes ile taratmanız gerekmektedir. Diğer bir hususa gelecek olursak oyunları orijinal olarak satıldıkları ya da yayınlandıkları platformdan alınız. Yoksa sürekli virüsler ile iç içe yaşamak zorunda kalacaksınız. Emek hırsızlığını saymıyorum bile.

Skidrow crack var muhtemelen onun içinde, virüs yememişsinizdir diye düşünüyorum, ama yine de Kaspersky ya da Norton gibi antivirüs yazılımlarını lisanslı bir şekilde kurarak sistemi taratabilirsiniz. Lisans için bütçeniz yoksa da deneme sürümü de iş görür, ayrıca size de tavsiyem, oynamak istediğiniz oyunları indirim günlerinde Steam, Uplay, Origin, Durmaplay gibi yerlerden alın, hem daha uyguna gelmiş olur, hem oyun yapımcılarının hakkını vermiş olursunuz hem de sistem güvenliğinizi riske atmamış olursunuz.

Virüs yemedim, en azından belirti göremedim. Sadece emin olayım var mı yok mu diye.

Bitdefender ve Kaspersky en iyileri. Sonra Malwarebyte geliyor, tabii benim düşüncem ve araştırdığım kadarıyla. En son Bitdefender satın aldım. Çok sık online bankacılık kullandığım için her zaman ücretli virüs programı kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…