Silemediğin bazı virüsler formatla bile silinmiyor. Artık anakarta mı yapışıyor, yoksa harddiskin silinmeyen bölümüne mi saklanıyor orasını bilemem. O yüzden korsan oyunlar sadece emek hırsızlığı ile yetinmeyip, sisteminiz için de tehlike olabilir.
Öğrenci olduğum dönemlerde dizüstü bilgisayarım vardı. Tabii malesef torrent ile çok samimi idik.
Dizüstü bilgisayarıma kaç kez format attım hatırlamıyorum. En son giren virüsten sonra yazılımcı bir arkadaşım kendi dizüstü bilgisayarına bağlayıp format atabilmişti. Ben format atmayı bırak BIOS ekranına bile ulaşamıyordum. Kendi paramı kazandığımdan beri korsan oynamıyorum. Para var huzur var. Önceki kasa bilgisayar sistemim 6 senelikti ve hiç virüs girmedi. Yakın zamanda sattım. Son 4-5 yıldır ücretli anti-virüs kullanıyorum. Buradan bir çıkarım belki yapabilirsin.
İnsanların emeğine çökmekten daha kolay tabi. Anti virüs programına da para vermemişsindir. Zira oyunu torrentten indirmek ile lisanslı anti virüs kullanmak son derece kontrast bir harekettir.
İnsanların emeğine çökmek daha kolay tabi. Anti virğs programına da para vermemişsindir. Zira oyunu torrentten indirmek ile lisanslı anti virüs kullanmak son derece kontrast bir harekettir.
Bilgisayarda kuru öksürük, yüksek ateş, nefes darlığı, boğaz ağrısı, halsizlik, yorgunluk, kas ağrısı ve ishal belirtilerinden biri veya birkaçı varsa virüs olabilir.
Bilgisayarda kuru öksürük, yüksek ateş, nefes darlığı, boğaz ağrısı, halsizlik, yorgunluk, kas ağrısı ve ishal belirtilerinden biri veya birkaçı varsa virüs olabilir.