Virüs'ü silemiyorum

Itamyl

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Selamlar Türkçe yama kurmak istemiştim ama virüs yüklemiş oldum sanırım. Böyle bir dosya yok nasıl silebilirim?
Actions > Remove denedim ama bir şey olmadı.

Dosya Ekleri

• help.png
    17,9 KB · Görüntüleme: 152
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky veya kaliteli bir Antivirüs ile dene. Olmazsa format atman lazım artık.

Kaspersky ile sistemi taratın ve bulunan tehdit olursa o şekilde kaldırmayı deneyin.

Yakın zamanda olan 2. Türkçe yama kurbanı

Kaliteli bir AV + Malwarebytes ile tam tarama yapın onlar zararlıyı etkisiz hale getirip silecektir.

*AV Önerilerim:
-Bitdefender (Fazla kaynak harcar)
-Kaspersky
-Norton

Selamlar Türkçe yama kurmak istemiştim ama virüs yüklemiş oldum sanırım. Böyle bir dosya yok nasıl silebilirim?
Actions > remove denedim ama bir şey olmadı.

Yıllardır bütün indirdiğim oyunlarda Türkçe yama kullanırım bence programın yamayı tehlike olarak gördü bir şey olcağını düşünmüyorum.

Türkçeyamacı.comdan yüklemişsiniz büyük bir ihtimal. Hitman 2 yaması çünkü bir antivirüs programı yükleyip hemen bilgisayarınızı taratın.

Kaspersky'ın boot şeklinde Rescue Disk'i mevcut. İndirip USB belleğe yazıp boot ederek virüsü temizleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…