GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 22 Eylül 2021 #1 Bir anlık gelen cesaretle bu siteye girdim. corona.virus.com sitesine atıyor bir de. Bir şey olur mu?
Bir anlık gelen cesaretle bu siteye girdim. corona.virus.com sitesine atıyor bir de. Bir şey olur mu?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 22 Eylül 2021 #2 Yükledi mi bir şey?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 22 Eylül 2021 #3 Hayır bulaşmaz. Ama lütfen mümkünse bir daha asla "virüs indir, full indir, hileli virüs indir" yazmayın. Virüsün ne kadar illet birşey olduğunu kelimelerle bile ifade edemiyorum.
Hayır bulaşmaz. Ama lütfen mümkünse bir daha asla "virüs indir, full indir, hileli virüs indir" yazmayın. Virüsün ne kadar illet birşey olduğunu kelimelerle bile ifade edemiyorum.
Parody Hectopat Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 390 Çözümler 3 22 Eylül 2021 #4 GainEager dedi: Bir anlık gelen cesaretle bu siteye girdim. corona.virus.com sitesine atıyor bir de. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bulaşmış olabilir siz bir PCR testi yaptırın
GainEager dedi: Bir anlık gelen cesaretle bu siteye girdim. corona.virus.com sitesine atıyor bir de. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bulaşmış olabilir siz bir PCR testi yaptırın
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 30 Aralık 2021 #5 Bulaşmaz girdim bir sıkıntı yok gibi.