Kuroki Tomoko Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 23 9 Mayıs 2024 #1 Çoğu zaman VirusTotal ile taratıyorum dosyaları ancak bazen virus olmadığına emin olduğum dosyalardan virus çıkıyor.
Çoğu zaman VirusTotal ile taratıyorum dosyaları ancak bazen virus olmadığına emin olduğum dosyalardan virus çıkıyor.
umut4612 Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 432 9 Mayıs 2024 #2 Kuroki Tomoko dedi: Çoğu zaman VirusTotal ile taratıyorum dosyaları ancak bazen virus olmadığına emin olduğum dosyalardan virus çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmediğin antivirüsler bazen virüs diyebiliyor tanıdık antivirüsler virüs diyorsa işte o zaman sorun vardır.
Kuroki Tomoko dedi: Çoğu zaman VirusTotal ile taratıyorum dosyaları ancak bazen virus olmadığına emin olduğum dosyalardan virus çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmediğin antivirüsler bazen virüs diyebiliyor tanıdık antivirüsler virüs diyorsa işte o zaman sorun vardır.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 9 Mayıs 2024 #3 Virustotal'da ki sonuçlar yetersiz kalabiliyor bazen.