Virus Yapimina Hangi Programla Baslamaliyim?

Baby Matik

Megapat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 650P-Wifi
Ryzen7 7700x
G.skill 32Gb DDR5
Meslek
Özel Sektör
Evet arkadaslar once temelden virus yazmak istiyorum. Nasil baslamaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Programlama dillerinden hangilerini biliyorsan onunla başlamanı tavsiye ederim. Ama neden virüs yazıyorsun ki ? İnsanlığa yaralı bir program yazsan emin ol bu kadar tepki almazdın. Ben hiç programlama dili bilmiyorum o da ne ? diyorsan python dilinden başlamanı tavsiye ederim .

Bütün bunlardan önce bunu neden yapmak istediğini düşünmelisin. Fazla uzatmıyorum. İlk yazdığım soruya cevabını bulunca virüs yazmaktan vazgeçersin kanımca. Çok merak ediyosan alevlerini söndüreyim, bir virüs yazmak istiyorsan virüslerin nasıl çalıştığını öğrenmelisin.

Ben de şunu söyleyeyim o zaman; olmaz ama hadi diyelim birinin bilgisayarına virüs sokup çökerttiğin zaman kimse seni tebrik etmeyecek. Ya da bu gün televizyonda gördüğümüz RedHack gibi ünlü, popüler olamayacaksın çünkü bir amacın yok. Nedir mesela senin amacın? Neden bunu öğrenmek istiyorsun? Önce kendine bunu sormalısın. Bulunduğun yaşlarda gelen, gelip geçici bir heves sadece. Büyüyünce geçer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…