Virusli bir şey yükleyip EXE dosyasını çalıştırmamak

Ping35

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı Asus Dual Super Evo 4070 Super İşlemci 7600 Anakart A620M-K Ram Corsair Vengace 1x 16 gb ram Psu Asus 750w Kasa Asus Gt301 Ekran ASUS 27" VG277Q
Selam, bugün bir oyunun Türkçe yamasını indirmek için Turboit adlı bir siteye girdim. Bir dosya indirdim ve doğrudan RAR'ın içeriğini açtım. İçinde EXE dosyası vardı, hemen sildim. Virüs kapmış olabilir miyim acaba? Normalde format atmak istiyorum ama oyunu tekrar yüklemek zor geliyor. Eğer bulaşmışsa format atmam gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, bugün bir oyunun Türkçe yamasını indirmek için Turboit adlı bir siteye girdim. Bir dosya indirdim ve doğrudan RAR'ın içeriğini açtım. İçinde EXE dosyası vardı, hemen sildim. Virüs kapmış olabilir miyim acaba? Normalde format atmak istiyorum ama oyunu tekrar yüklemek zor geliyor. Eğer bulaşmışsa format atmam gerekecek.
Virüs olduğunu nasıl anladınız? Türkçe yamaların bazıları EXE hâlinde kuruluyor.

Sıkıntı olmaz, çalıştırmadıysanız virüs bulaşmaz. Ama indirip açtıysanız bilgisayarınıza bulaşmış demektir.

Virüs olduğunu nasıl anladınız? Türkçe yamaların bazıları EXE hâlinde kuruluyor.
İndirdiğim Şey turkce yama degil kanka onu indirmeye calışırken site otomatik birşey inidrid ben direk winrar dosyasını actım yamamı diye değilmiş direk sildim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı