VirusTotal bir setup dosyasının kuracağı dosyaları bilebilir mi?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar, artık satılmayan bir oyunun crack versiyonunu indireceğim. Fakat dosyadan çok şüpheleniyorum. Güvenli yerden indirdim. VirusTotal bir setup dosyasının kuracağı dosyaları bilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Setup dosyası kurulmdan dosyaları tespit edemiyor maalesef. Yüklemeden önce kaspersky antivirüs yazılımını indirip kurun isterseniz. Daha 2 gün önce dosyayı taratmama rağmen setup'ı kurduğumda trojan bulaşmıştı.

Hocam AV'ler virüssüz crack oyunlara bile virüs diyor.

Hocam AV'ler virüssüz crack oyunlara bile virüs diyor.
Eğer setup'ı kurduktan sonra dosya sisteminde bir atak gerçekleşmezse şüpheli diye uyarıyor kaspersky, kurduktan sonra sıkıntı çıkmazsa antivirüs dosyayı silmeden yoksay dersiniz.

Merhabalar, artık satılmayan bir oyunun crack versiyonunu indireceğim. Fakat dosyadan çok şüpheleniyorum. Güvenli yerden indirdim. VirusTotal bir setup dosyasının kuracağı dosyaları bilebilir mi?
Setup dosyası SFX mi?

Oynayacağınız oyunlar neler? Eğer orijinaline sahipsem indirme linki hazırlayabilirim. Örnek: GTA 3, VC, SA üçlemesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Setup dosyası SFX mi?
cdx.
Hocam dosyayı tarattım. Nerede behavior kısmı?
@aliaksandr.
Oynayacağınız oyunlar neler? Eğer orijinaline sahipsem indirme linki hazırlayabilirim. Örnek: GTA 3, VC, SA üçlemesi.
Hocam oyun bir yerde satılmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…